RistoKajanto

Maailman lehdistö sai ansaitsemansa korvapuustin !

  • Kuinkas tässä nyt näin kävi ?
    Kuinkas tässä nyt näin kävi ?

KOKO globaali lehdistö lakeijoineen sai tuntuvan korvapuustin. Luvassa on hervotonta selittelyä, kuten on tapana taholla, joka luulee olevansa lähes aina oikeassa. Donald Trumpin herjaaminen koko vaalikampanjan ajan oli median tapa osoittaa kaikkivoipaisuuttaan politiikan asiantuntijana. Näin tavallisen tallaajan silmin oli jo etukäteen selvää, että mister Donald Trump voittaa Yhdysvaltain presidentinvaalit. Amerikkalaiset inhoavat ammattipoliitikkoja yhtä paljon kuin me suomalaisetkin, mutta siinä on vissi ero, että me suomalaiset valitsemme reilun protestin sijaan ”nuoleskelun tien”. Toivottavasti saamme tästä nyt pontta uudelle ajalle, jossa pelkät poliittiset meriitit eivät ole tae äänestää ehdokkaita vallan kammioihin. Puolueet ovat edustuksellisen demokratian varjolla jallittaneet kansaa jo ihan tarpeeksi mutta unohtaneet, että suomalaiset ovat katajaista kansaa – se taipuu, vaan ei taitu. Puolueettomuus, suora demokratia sekä sitoutumattomuus kansanliikkeen keinoin ovat optimaalisia tapoja harjoittaa kansanvaltaa, koska nykyinen pelkästään puoluesidonnainen puuhastelu ei palvele enää mitään tahoa. Vaalikampanjat ovat vain tyhjänpuhumista äänestäjien puolueuskollisuuden kustannuksella. Puolueen etu on aina etusijalla, sen jälkeen oma etu. Äänestäjän etua ajetaan, jos päättäjät suhmuroinneiltaan siihen mitenkään kerkiävät.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Roskamediat sekä Usassa, että Suomessa saisivat mennä nurkkaan häpeämään loppuvuodeksi, niin puolueellista oli niiden "journalistinen" taso, joka oli pelkästään propagoimista ja manipulointia Clintonin puolesta. Sitä oli suorastaan oksettavaa seurata.

Onneksi tuli tiedettyä/arvattua lopputulos, joka oli ennustettavissa, jos vaan seuraa politiikka ja omaa terveen järjen.

Toimituksen poiminnat